Fem lyckotips

  • Var snäll mot dig själv. Skäm bort dig själv med bra mat och mycket sömn. Genom att äta lite bättre och sova lite mer så blir du inte bara snyggare, du blir också smartare och lyckligare.
  • Läs mer. Att läsa är otroligt utvecklande!
  • Minska kraven. Ju förr du inser att du duger som du är,desto bättre. Med den grundinställningen ökar också dina chanser att lyckas, och framför allt för att må bra, trivas med dig själv & din omgivning. Ingen är perfekt, så varför måste just du vara det?
  • Umgås med rätt personer. Häng mer med de kompisarna som får dig att må bra & minska på umgänget som får dig att känna dig osäker. Du ska kunna vara dig själv.
  • Var ödmjuk. Ibland känns det som den värld vi lever i är stenhård och iskall, eller hur? Du kan faktiskt ändra på det, åtminstone litegrann genom att bete dig vänligt mot de personer du möter. Ge fler leenden och massor av komplimanger till människor du möter!

Tips från SOLO


"Se till det du har
och inte det du inte har"



Kommentarer
Nikoninan

Nämen tack så mycket pudding ;)även om jag måste erkänna att det har varit slappt i bloggvärlden ^^. hehe åh vad kul att du har kommit hem nu! har ni haft det bra där borta? jag måste sola innan jag hälsar på dig :D haha ! kram !

2011-01-10 @ 17:35:38
URL: http://nikoninan.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jenny Pettersson

Mamma till sonen Malte 1 år. Radhusägare. Socionom. Kattägare till två ragdoll. Förlovad.

RSS 2.0