Milslopp


Jag & Per bestämde oss för två veckor sen att springa ett milslopp tillsammans i sommar. Vi har inte bestämt vilket lopp det blir än men vi har börjat träna inför loppet. Vi springer 5 km tillsammans en gång i veckan till & börja med. Sen får vi öka när kondisen sitter på plats.

Förra veckans träning såg ut så här:

Måndag: Tränings-dvd 45 min. (styrka & kondition) & 5 km promenad
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning 5 km
Fredag:  30 min. Trappmaskin & styrketräning (helkropp)
Lördag: Tränings-dvd 45 min. (styrka & kondition)
Söndag: VilaJag poserar i mina nya träningsbyxor...


Hemnet-knarkareEn blöt & kall jag sitter här & skriver. Har precis landat på praktiken & fick veta att min handledare kommer lite senare så jag passar på att skriva ett inlägg. Jisses vilket regnväder. Vill ha värme & solJag har blivit en hemnet-knarkare. Spanar in bostadsrätter & hus när varje tillfälle ges och drömmer mig bort. En vacker dag står vi där med påskrivet kontrakt & är stolta ägare till våran egna bostad. Längtar!

Den här bostadsrätten i nya Hjärsta har både jag & Per blivit lite smått förälskade i....

 
Påsken i all sin glansMina uppdateringar den senaste tiden har inte varit de bästa...
Men nu ska jag göra ett tappert försök med att uppdatera min gamla blogg (tänk att jag skrivit här i nästan tre år) Det har varit riktigt skönt att vara långledig. De senaste dagarna har jag ätit alldeles för mycket sötsaker (om det är möjligt?) shoppat på Vingåker Factory outlet, solat vid naturens hus, varit förkyld (är det tyvärr fortfarande...) spatserat på flera promenader, sett ett gäng filmer, ätit finmiddag på restaurang, haft påskfika här hemma med Sara & Gustav, lagat många goda rätter tillsammans med Per, läst böcker, pluggat (skrivit på min fallstudie så fingrarna började blöda...) saknat min familj (mammsen jobbade hela påsken så det blev inget besök i Hällefors, inte till svärisarna heller som befinner sig nere i Italien) och sen har jag bakat dumlekakor för första gången i mitt liv (bildbevis nedan) Jag har haft väldigt många mysiga sovmornar med fina Per & somnat i soffan nästan varje kväll.

Det har varit en riktigt skön påskhelg som inte är över riktigt än!Dumlekakorna som jag bjöd Sara & Gustav på. Enkelt att göra, gott att äta!

Påskafton slog vi på med en brakfrukost & bakade scones!

På påskafton förälskade jag mig i ett mousserande jordgubbsvin... Njutning.


RSS 2.0