Stadsparken & Strömpis


Igår styrde Anna upp en femkamp i stadsparken. Mycket mycket kul. Först hade vi picknic i gröngräset innan det var dags för stövelkastning. Mitt lag kallade sig "Hällefors Norra". Brännbollen var hur kul som helst, flera flera år sen jag spelade det sist. Tyvärr tog inte mitt lag hem segern i femkampen även om det var väldigt jämt ända fram tills min karl (med sitt bollsinne) satte bollen i hinken. Dålig förlorare som jag kan vara så blev jag en smula sur men nu har jag kommit över förlusten...;) Efter femkampen åkte några av oss hem till Sara för att förbereda oss för utgång. Vi hamnade på Strömpis, beställde den godaste drinken jag smakat (komponerad av Sofia) Jisses. Så god. Tänk er jordsgubbssmoothie toppad med vit choklad & grädde. En riktig smakupplevelse som tog mig till himlen. Dansade & hade kul med mina kompanjoner hela kvällen!

Jag kommer sakna dig Anna men snart ses vi igen ♥
HälleforsFör ett par dagar sedan lämnade vi Hörvik (åker tillbaka om ett par veckor) och nu befinner jag mig mot norrare bredgrader, i Hällefors hos familjen. Det var länge sen jag var hemma i Örebro nu, blev en lång semester men jag börjar inte jobba förens på måndag så det passar fint att turnera runt! Här i Hällefors har jag det bra, blir bortskämd med gò mat (som alltid) och myser med min gula fina hund. Har städat husvagnen också, helgen efter midsommar ska jag & Per bosätta oss i den nere i sommarstugan. Det längtar jag till!


Mamms & papir hemma hos oss på julfirande!

Hörvik


Just nu befinner vi oss nere i Hörvik hos svärisarna. Dagen startade med en sovmorgon & en gò frukostbuffè på det. Firade också Sanna & Gunnar som fyllt år under våren. Sen spatserade vi ner till havet & hälsade på våra ulliga vänner. När jag satte mig på huk för att fota fick jag en helt gäng med ulltussar som var sugna på något gott att äta.

Annars har vi pysslat & fixat idag. Jag har målat plattor tillsammans med svärmor & spacklat en dörr som jag ska måla imorgon. Per har grävt rabatter & lagt plattor. När vi inte fixat här ute har vi blivit bortskämda med god mat & rabarberpaj. Ikväll hade vi en italiensk afton, svärisarna har varit i Italien & bjöd på italiensk pizza & en filmvisning från deras semester. Riktigt kul att se (och farligt god pizza!)

På tal om annat. Det är Sweden Rock Festival en mil härifrån. Jisses vad sugen jag är på att besöka festivalen!

Söta ulliga djur som har det bra här nere i Blekinge!


RSS 2.0