The beach

Just nu befinner vi oss på stranden i Hörvik.Vi sitter som två kenogubbar i varsin solstol & blickar ut över horisonten! Svärisarna bor bara ett stenkast från havet, guldläge! Imorgon ska vi resa vidare till Danmark:)


Öland & HörvikI torsdags lämnade vi ett soligt Öland bakom oss och fortsatte semestern mot Hörvik där vi befinner oss just nu! Vi hade ett par riktigt härliga dagar som bjöd på många lata stranddagar (äntligen slipper jag se ut som ett blekt vandrande lik...) På kvällarna grillade vi vid havet och det blev ett par besök i Borgholm. Min familj campar i Kalmar så vi åkte över dit och hälsade på! En kväll gick vi ut tillsammans i Borgholm & åt middag. Sen blev det en tuff  minigolf turnering med lillebror! Saknar redan Öland men vi åker säkert snart tillbaka!
 
Det går ingen nöd på oss här i Hörvik. Pers morbror och hans familj är på besök också och det blir en hel del skålande i vin och frossande av farligt god mat! Vi har hängt på playan här också! Ikväll knallade jag & Per till klipporna, delade på en flaska vin och njöt av vackra sommarsverige. Härliga sommar!


 

Hälsoresan

Semestern 2012 är starten på mitt nyttigare liv... Än så länge går det fin fint. Laddat upp med mängder av frukt som är räddaren i nöden när sötsuget dyker upp. Självklart ska jag unna mig glass & andra godsaker (det är trots allt sommar!) men inte varje dag. Ikväll blir det löpning igen! Här är en bild på dagens lunch: bulgur, pastasås och sallad!


Campinglivet

Vad vore campinglivet utan dessa skor!?


Öland

Första stoppet på semestern blev på Öland och här går det ingen nöd på oss! ;) Efter den långa bilturen hit fick vi upp tältet på campingen Köpingsvikbaden i Köpingsvik! Sen blev det en välbehövlig joggning längs havet (Vacker utsikt men fruktansvärt jobbigt då jag slarvat med träningen...) Just nu grillar vi och skålar med vin för semestern 2012! :) Underbart!


Till sjöss

Per föreslog en tur med båten och jag trotsade huvudvärken och tröttheten för ett par timmar till sjöss! Ett helt rätt beslut för det var helt underbart ute på Vättern! Du härliga sommar, det var på tiden att du visade dig från din bästa sida idag!


Fotobok - AustralienEfter resan till Australien knåpade jag ihop en fotobok & här är resultatet.
En vacker dag ska jag sätta min fot på Australiensk mark igen!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukis

Jag har gått och blivit sjuk, känns som om huvudet ska sprängas i bitar, övriga kroppen likaså och lite feber på det. Lyckades bita ihop och jobba men nu är det sängläge resten av dagen! Bättre start på ledigheten finns ju... Men bara att gilla läget och kurera mig så jag är frisk tills på söndag! Min fina karl kom hem med frukt, dricka och glass! Helt i min smak;)


Resfjärilar i magen

Jag kunde inte hålla mig, nu är jag i full gång med packningen och resfjärilarna i magen kom som ett brev på posten! Ute i väldigt god tid som vanligt men jag älskar den där känslan som infinner sig vid blotta åsynen av en resväska! Frågan är hur mycket jag behöver för två veckors turné i vårt avlånga land?!


Blivit med... Skor!

Idag fick två nya skor göra mig följe hem. Nu är fötterna redo för semester!


Enelly's

Ikväll hämtade vi mat på den nyöppnade restaurangen Enelly's. Vi beställde burritos som vi tänkte avnjuta i hästhagen men tyvärr var det knappast en njutning, åt mer för att bli mätt. VM i flottigaste middagen... När en ostälskare som jag utbrister att det är gör mycket ost, ja då är det illa! ;)


Fixande inför semestern...Idag är jag ledig och det firar jag med en rejäl storstädning & tvättning på det (har skjutit upp alldeles för länge så det är verkligen på tiden...) I helgen eller början av nästa vecka packar vi in oss i bilen & åker på semester! Klockan 14.45 imorgon har jag ledigt i hela tre veckor (!)...Underbart! Och om lite mer än en månad befinner vi oss i Portugal. Life is good!  Nej, det här håller inte. Dags att skura köket om jag ska bli klar idag!


 
Jag har flyttat in i det här linnet....

Födelsedagsfirande


I fredags bilade jag & Per till Hällefors för att fira min födelsedag tillsammans med familjen. Det bjöds på pizza när vi anlände. Mätta och belåtna åkte vi ut till sommarstugan där vi övernattade. Lika mysigt som alltid att vara där tillsammans med min käre karl. Hannah gjorde oss sällskap också. Vi satt på bryggan och njöt av ett vackert sommarsverige, läste, mumsade choklad och lyssnade på karlavagnen.
 
På lördagen tog vi oss en rejäl sovmorgon innan vi avnjöt en frukost på bryggan. Efter frukosten åkte vi iväg på en längre båttur. Hannah hoppade glatt ner i båten som är en av hennes favoritställen. Vid lunch kom familjen förbi för att fira mig med presenter, tårta och grillning. När det var dags för paketöppning kom mamma med ett paket med hål i där det stack ut höstrån... Trodde direkt att jag skulle få en kanin eller liknande (Per såg skapligt nervös ut där ett tag) men i paketet låg det ett mjukisdjur som föreställde en råtta... Haha.
 
På kvällen blev det fest hemma i Hällefors. Vi skålade i vin innan vi gick ner till parken där vi buggade och hade skoj! Min kära mor sa åt bandet som spelade att jag fyllde 25 år och då spelade de en låt för mig och önskade mig stort grattis på min 35 årsdag (de missuppfattade visst en siffra...) men äsch. 10 år hit eller dit;) Jag som inte gillar att stå i rampljuset tyckte det hela var en smula jobbigt men jag överlevde konstigt nog!
 
Tack för en väldigt fin helg!

 
Avnjuter frukost på bryggan...
 
 
Jag & goa Hannah i båten!
 
 
Livsnjutarna själva ;)
 
 
Min ståtliga karl & jag nere i sommarstugan
 
 
Den mystiska kartongen... Med råttan i.
 
 
Visst ser jag lite farlig ut med min pistol & glajjor?
 
 
Fina älsklingen överraskade mig med en resa till Ungern (Budapest) i oktober.
 
 
Födelsedagsutstyrseln i all sin prakt
 
 
Världens finaste man & jag
 
 
 
 
 

Askersund

Nu är det på tiden för en uppdatering känner jag! Igår var jag & Per ute med båten. Blev en härlig kväll på sjön. Badade (mitt andra dopp för i år) Inte det skönaste bad jag tagit i mina dagar men jag doppade mig ändå, badkruka som jag är. Efter badet grillade vi, drack kaffe och knallade runt på ön som vi gått i land på. Tänk att vi åker iväg på semester om två veckor (!) Längtar verkligen! Nu ska jag ta en promenad innan det är dags för att jobba! :)

RSS 2.0