Barcelona by night

Efter stranden igår bestämde vi oss för att köpa med en flarra rosèvin till rummet, det blev även en & annan Sangria under kvällens gång. Vi lyssnade på musik, snackade & drack, trevligt värre med karln! Sen drog vi vidare till en restaurang & käkade Paellas, även denna gång med skaldjur. Under kvällen strosade vi först runt på La Rambla, drack cider & såg på alla underliga människor som uppträde för mindre summor pengar
(Ska försöka fota det ikväll,sjukt konstigt!)
Sen skuttade vi på närmsta Metro & drog till stranden, där gick vi på ett Casino! Jag kände mig lite malplacerad bland alla karlar där blickarna glödde av förväntan, vrede & hämnd. Pengarna rullade, insatser från 500 kronor & uppåt. Vi insåg snabbt att vi inte hade pengarna för att spela, så vi drog vidare.
Gick längs stranden där folk samlats för att förfesta, kände stämningen!
Hamnade sedan på La Rambla igen, där blev Per attackerad av två transor som började skrika för fullt när dem fick syn på karln!
Den ena hoppade på Per från vänstra sidan, Per puttade förvånat bort karln. Från höger sida kom andra attacken, en man med gigantiska bröst slängde sig över Pers ädlare delar. Blicken skrek av åtrå. Herregud hann jag tänka innan Per slog mannen hårt på armen, för att sedan nästan småspringa därifrån.
Hahah, på La Rambla kan allt hända. Det stod klart igår
:) 

Idag
är vi lite sega, vädet likaså som är molnigt. I väntan på bättre väder så ska vi strosa runt på ett shoppingstråk & eventuellt besöka ett aquarium!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jenny Pettersson

Mamma till sonen Malte 1 år. Radhusägare. Socionom. Kattägare till två ragdoll. Förlovad.

RSS 2.0